Najnovšie recenzie zo sekcie Telové masla
- výborný na suché pery
- používam najmä na ruky a pery
- Výborný vyrobok
- Neskutocna vona a hydratacia
- Nic
Bozsky!
- Výborný na suchu pokožku, pokožka je po použití vláčna, vyhladí sa, používam celoročne.
- dobre
- super po opalovani
- proti vraskam
- vyborne na citlivu plet
Dle mého názoru jde o nejlepší body butter.
- Vyborne sa vstrebava, dobry na ruky a nohy.
- nic
Vyborne sa vstrebava, dobry na ruky a nohy.
chcela som skusit rozne bambucke maslo preto som to vybrala
100% bambucke maslo je to rafinovane nieco tam pridali
Fantastické telové maslo používam na telo aj tvar .
Manželove suché a popraskané päty až do krvi zachránilo toto maslo neuveriteľný zázrak nepomáhali ani krémy z lekarne na stvrdnutú a popraskanu kožu na nohách pomohlo až toto maslo .. asi po týždni natierania sa mu stará koza ošúpala a praskliny sa zahojil teraz má skoro hebké päty.
Odporúčam aj na mliečnu chrastu alebo seboreu vo vlasoch u babatka pomohlo na prvé použitie . Jednoducho super
- Toto tělové mléko jsem již používala v Řecku a jsem velmi ráda, že jsem objevila distributora této kosmetiky. Toto tělové máslo je úžasné.
- Tie dve východniarky sú moja krvná skupina, aj ja som odtiaľ
- Je úžasne jemné, narozdiel od kokosového oleja sa môžem na namaslovanú pokožku hneď obliecť, ak som dlhšie trpezlivá, maslo sa krásne vstrebáva. Vyhovuje mi, že je bez arómy, nemusím si zvykať na niečo čo nepoznám.
- Milujem ho
Milujeme vsetky masla VS ♥
HerbOlive Argan Oil telové maslo 200 ml
Pridané: 9. septembra 2016
(naposledy upravené 15. septembra 2016)
Zakúpený v NaturalCare
Kosmetiku jsem si přivezla z dovolené a jsem nadšená´,při hledání na internetu jsem narazila na vaše stránky,jste jediní kteří mají v nabídce všechno co jsem hledala.
Oléanat BIO Bambucké maslo s oslím mliekom 50 ml
Pridané: 13. augusta 2016
(naposledy upravené 13. augusta 2016)
Zakúpený v Svetbylin.sk
- vyborný kremik, velmi mi pomaha zmiernovat prejavy môjho kontaktného ekzemu
vyborný kremik, velmi mi pomaha zmiernovat prejavy môjho kontaktného ekzemu
výdatná maslová štruktúra s bohatým zložením
krásna vôňa
výborný na telo aj tvár, maximálna spokojnosť
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »