Najnovšie recenzie zo sekcie Telové masla
Dobrý produkt, premastí pokožku.
- Spokojnosť
I Love Vyživujúce telové maslo s vôňou kokosu a jemného krému (Coconut & Cream Nourishing Body Butter) 200 ml
- Žiaľ, výrobok bol bez ochrannej fólie.
- Produkt si kupuji léta v Řecku, je skvělý pro citlivou a suchou pokožku, používám každý den po koupeli, pleť je hladká, hydratovaná, nezanechává mastný povrh, který by znečistil oblečení, téměř ihned se vstřebává.
krém vyhovuje konzistenciou, veľká spokojnosť s výsledkom na zmiešaný typ pleti, doporučujem
100% prírodný produkt, bez aromatických vôni. Alternatíva za pleťové krémy na tvár aj celé telo. Pozitívne vplýva aj na extrémne suchú pokožku (psoriázu).
- kvalita
- dobrá skúsenosť
Kvalitne bio maslo. Lahko sa rozotiera.
Neviem, krém bol pre kamarátku.
Ľahko sa rozotiera, nenecháva mastný ani lepkavý pocit. Za mňa mohlo trochu menej voňať (vôňa je príjemná, ale ostatné krémy AMB sú menej voňavé), celkovo je krém dobrý, kúpila by som si ho kľudne znovu. Myslím, že na leto bude super, aj po opaľovaní (včera som ho použila po depilácii a fungoval skľudňujúco).
Vyborny vyrobok, mam citlive oci a tento vyrobok je vynikajuci, dokonca ho posielam sestre do Australie.Maja
K hodnoteniu produktu je potrebné dlhšia doba na overenie prínosu. Hustá konzistencia mi dosť vadí.
- nádherná vôňa
- Vyskúšala som ho po prvý raz ako darček z Grecka z dovolenky a hneď “sme si sadli”, vyhovoval mi oveľa viac ako už používané krémy. Pokožka je po ňom príjemne zamatová, krém sa ľahlo roztiera, nelepí.
príjemná typická dymová vôňa, krásne hydratuje a dlho vydrží, plus podporíme dobrú vec
- Skvely krem
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »